Galapagų raudonasis šikšnosparnis

SKELBIMAS Vaizdo šaltinis

Raudonasis šikšnosparnis, (Lasiurus blossevillii) yra viena iš daugelio šikšnosparnių rūšių. Šis konkretus yra iš didžiausios šeimos Vespertilionidae šeimos. Tai apima 35 gentis ir 318 rūšis.

Raudonasis šikšnosparnis rastas Pietų Amerikos dalyse. Šie šikšnosparniai yra panašūs į paukščius. Jie migruoja į pietines pasaulio dalis, kai atšąla, ir eina į šiaurę, kai orai pradeda šilti šiauriniuose pasaulio pusrutuliuose. Šikšnosparniai greičiausiai bus rasti miške, rausiančiame po lapais. Jie tai daro, nes arba bando valgyti, arba slepiasi nuo plėšrūnų. Šikšnosparniai nuo vienos kojos kabo aukštyn kojomis nuo medžio šakos, nes bando įsilieti į aplinką, pavyzdžiui, negyvus lapus.

Raudonasis šikšnosparnis valgo įvairius vabzdžius. Jie valgo kandis, muses, tikras klaidas, vabalus ir cikadas. Paprastai šikšnosparnis neišeina per dieną, jie vadinami naktiniais. Todėl jie išeina per naktį ir medžioja. Jie nenaudoja akių medžioklei, balsu kuria aidus, o atgarsiai padeda galvoje padaryti nuotraukas apie tai, kas yra aplink.



mini haskių pomeranijos šuniukai

Raudonieji šikšnosparniai poruojasi rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais. Raudonojo šikšnosparnio patelė vienu metu gali turėti nuo vieno iki keturių jauniklių. Nėštumo laikotarpis yra apie 90 dienų. Kad šikšnosparniai negalėtų skraidyti, motina vienu metu gali išnešti iki keturių jauniklių. Šikšnosparniai skraido patys, o bręsta nuo vienerių iki trejų metų.

pusiau pitbulio pusė laboratorijos šuniukų

Raudonieji šikšnosparniai gali pernešti daug kenksmingų virusų, ligų ir net pasiutligės. Tai gali būti mirtina žmogaus sveikatai. Žmonėms reikia žinoti apie bet kokį nenormalų elgesį, kurį gali sukelti šikšnosparnis. Kai jie yra ant žemės ir negali judėti, nelieskite jų ir nebandykite jiems padėti. Raudonieji šikšnosparniai gali įkąsti ir sukelti infekcijas. Jei asmuo susisiekia su juo ir jam įkanda, šis asmuo turi kuo greičiau kreiptis į gydytoją.

Raudonųjų šikšnosparnių patinai ir patelės migruoja skirtingai. Šikšnosparnių patelės dažniausiai būna šiltesniame klimate birželio mėnesį. Patinai dažniausiai sutinkami Apalačių aukštumose. Dėl migruojančių modelių skirtumų jiems sunku veistis, nes jie nuolat yra gana toli vienas nuo kito.