Šakalas Buzzardas

Šakalo Buzzardas yra 55–60 cm ilgio Afrikos plėšrusis paukštis, turintis tris pagrindinius porūšius.

„Jackal Buzzard“ paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution-Share Alike“ .
Originalus šaltinis: Alanas Mansonas
Autorius: Alanas Mansonas

„Jackal Buzzard“ yra klasifikuojamas kaip mažiausiai susirūpinęs. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.



kiek yra meškos šuo

Šakalo bukas (Buteo rufofuscus) - 55–60 cm ilgio Afrikos plėšrusis paukštis, turintis tris pagrindinius porūšius. * B. r. rufofuscus - nominuoti Pietų Afrikos formą * B. r. auguras - Etiopija, Uganda ir pietinis Sudanas į vakarus iki rytų Kongo * B. r. archeri - Somalis Pastarosioms dviem formoms dažnai suteikiamas specifinis statusas, kaip atitinkamai Augur Buzzard, B. augur ir Archer's Buzzard, B. archeri. Daugiau



„Jackal Buzzard“ yra endeminė pietvakarių Afrikoje (Pietų Afrika, Lesotas ir Svazilandas, Namibija, o nežymiai - į Botsvaną, Zimbabvę ir Mozambiką) ir yra glaudžiai susijusi su panašiu ir šiauriau esančiu Augur Buzzard. Abi yra akivaizdžiai „buteo“ ragautojų grupės, kuriai priklauso Eurazijos paprastasis gaurelis Buteo buteo ir Šiaurės Amerikos raudonuodegis vanagas Buteo jamaicensis, nariai. Mažieji žemės žinduoliai sudaro apie 65% dietos, tačiau taip pat imamasi gyvačių, driežų, mažų žemės paukščių, vabzdžių ir žudomų kelių. Daugiau

„Jackal Buzzard“ paplitimas Pietų Afrikoje, remiantis statistiniu pirmojo SA „Bird Atlas“ projekto (Gyvūnų demografijos skyriaus, Keiptauno universiteto; Birgit Erni ir Francesca Little) įrašų išlyginimu. Spalvos būna nuo tamsiai mėlynos (dažniausiai) iki geltonos (mažiausiai paplitusios). Čia rasite naujausią „SABAP2“ platinimą. Judėjimai ir migracijos Gyventojai ir klajokliai, kartais keliaujantys didelius atstumus, atsižvelgiant į maisto prieinamumą. Daugiau



Šakalo žandikaulio vardas yra kilęs iš jo skambučio, panašaus į šakalo. Jie yra pažįstamas vaizdas tarp uolėtų kalvų daugelyje Pietų Afrikos vietų ir juos galima pamatyti sklandančius ant termosų. Kiti pavadinimai: Afrikaans - Rooiborsjakkalsvoël: Fotografas: „EcoTravel Africa“ Kaip ir daugumoje žvėrių, šakalinių švilpukų stiebai ant telefonų stulpų ir tvorų. Daugiau

Šakalo būrys (Buteo rufofuscus) - 55–60 cm ilgio Afrikos plėšrusis paukštis. Aprašymas Suaugęs Pietų Afrikos šakalas Buzzardas yra stulbinančiai plunksnas. Virš jos beveik juoda su kaštono uodega. Pirminės skraidymo plunksnos yra juodos, o antrinės - beveik baltos, abiejose juoda. Žemiau smakro ir aplink gerklę daugiausia baltos spalvos, o likusi apatinė dalis ir apatiniai sparnų gaubtai yra gausūs. Daugiau

Šakalas Buzzardas skrydžio metu. Prašau pranešti, ką manote apie šį vaizdą. FYI tai buvo imtasi Pietų Afrikoje. Dėkojame, kad ieškojote ir paskelbėte atsiliepimą. Cheers - Mark Critiques Sumon Mukherjee, 2009 m. Vasario 4 d .; 10:33 val. Fantastiškas užfiksavimas. 7/7 anon. Geriausi linkėjimai. Monte Stinnett, 2009 m. Vasario 4 d .; 10:38 P.M. Gera priekinė padėtis, gerai atskirta nuo bg. Daugiau



„Jackal Buzzard“ yra vidutinio dydžio plėšrusis paukštis, aptinkamas daugumoje Pietų Afrikos ir Namibijos. Buveinė yra daugiausia kalnuota šalis. Dažnai matomas sklandantis termose. „Jackal Buzzard“ medžioja mažus žinduolius, tokius kaip Dassie, paukščius, kurių dydis yra Frankolinas, taip pat gyvates. „Jackal Buzzard“ inkilai būna ant atbrailų arba aukštai medžiuose. Daugiau

raudonojo karalienės kulniuko mišinys

„Jackal Buzzard“ kotedže yra nedidelis miegamasis apačioje su dvigule lova ir elektrine antklode žiemą. Gana statūs laipteliai (ne ligoniams) veda į didelį miegamąjį viršutiniame aukšte, kuriame taip pat yra dvigulė lova, žiemą elektrinė antklodė ir puikus vaizdas. Apačioje yra vonios kambarys su vonia, dušu, tualetu ir praustuvu. Daugiau

Juodojo erelio nusileidimas 2 „Jackal Buzzard“ nusileidimas „Pied king kingfisher“ skrydžio metu Peržiūrėti visą portfelį 1996–2010 NameMedia, Inc. ir bendradarbiai. Pateiktas turinys naudojamas gavus leidimą. Prisijungti | Svetainės žemėlapis | Straipsnių archyvas Autorių rodyklė | Apie mus | DUK | Registruotis | Prenumeruoti | Palaikymo nuotrauka. Daugiau

Komentaras: Šakalas Buzzardas gyvena pievose, dirbamuose plotuose ir „Karoo“ šveitime. Jis dažnai lizdus uolose. Ši rūšis yra lokali vietinė ir endeminė Pietų Afrikai. Šis prievartautojas gyvena žolėtose lygumose, dirbamose vietose ir Karoo krūmynuose. Jis dažnai lizdus ant uolų. Ši rūšis yra lokali vietinė ir endeminė Pietų Afrikai. Daugiau

Suaugusiųjų šakalų būriai turi tamsiai šiferio pilką galvą, gerklę ir nugarą. Krūtinė dažniausiai būna tamsiai rausva arba kaštoninė, nors Namibijos paukščiai dažnai rodo balkšvą krūtinę. Pilvas margas juodai baltas, o uodega sodri, raudonai ruda. Antriniai (vidinės sparnų skraidymo plunksnos) yra baltos, smulkiai išpjautos ir plačiai nulenktos nugara, sukuriančios būdingą baltą skydą per sulenktą sparną. Skrydžio metu paukštis rodo plačius, suapvalintus sparnus ir trumpą uodegą. Daugiau