Pelkinė pelėda

Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae.

Pelkės pelėdos paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ Priskyrimas .
Originalus šaltinis: (Arno ir Louise laukinė gamta) http://www.flickr.com/photos/arnolouise/4060932642/
Autorius: (Arno Meintjes) http://www.flickr.com/photos/arnolouise/

Pelkinė pelėda yra klasifikuojama kaip mažiausias rūpestis. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.



Pelkinė pelėda (Asio capensis) yra pelėdų rūšis, kuri daugiausia gyvena Afrikoje ir Madagaskare. Ši rūšis yra didesnės pelėdų grupės, žinomos kaip tipiškos pelėdos, Strigidae dalis, kurioje yra daugiausia pelėdų rūšių. Kita grupė yra paprastosios pelėdos Tytonidae. Pelkinė pelėda peri ant žemės atvirose pelkėtose vietose, tarp tūsų dėdama 2–4 ​​kiaušinius. Jis medžioja atvirą šalį, dažnai dieną. Daugiau



Pelkinė pelėda - apibrėžimas = pelkinė pelėda Mokslinė klasifikacija Karalystė: Animalia Šeima: Chordata Klasė: Aves Rūšis: Strigiformes Šeima: Strigidae Gentis: Asio Rūšis: capensis Daugiau

Kreipkitės į pelkinę pelėdą enciklopedijoje? Atitinka pelkę Pelėdą enciklopedijoje? Buvo „Pelkės pelėdoje“ enciklopedijoje Taip Ne Taip Taip Ne Nominuokite, kad galėtumėte balsuoti dėl šios nuotraukos pelkės enciklopedijos straipsnyje. Rytoj gausite 50 nominacijų. Atšaukti Pateikti ataskaitą NominuotiBalsuoti žemyn Balsuoti aukštynFoto informacijaPilnas langasPer ankstesnė nuotraukaPradėti skaidrių demonstracijąSustabdyti skaidrių peržiūrąKita nuotrauka užregistruota 20pas. PhotomoduleElementItemdefaulthttp: //images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-image.jpghttp: //creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/60http: //host2.images.cdn.fotopedia.com/ „flickr-559984324-square.jpg60square384http: //host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-medium.jpg256medium96http: //host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-thumb.j00 images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-image.jpg533image50http://host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-fasquare.jpg50fasquare192http://host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr- 559984324-small.jpg128small125http: //host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324 -crop_125x125.jpg125crop_125x125188http: //host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-goosmall.jpg125goosmall1620http: //images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324 /albums/8H5III2ixOM/entries/QFd0WmqfwBY/items/flickr-559984324http://host2.images.cdn.fotopedia.com/flickr-559984324-medium.jpghttp://www.fotopedia.com/context_votes%5context_vote%5 = 1e6a7b0a0d6 & context_vote% 5Bcontext_type% 5D = PictureSet & context_vote% 5Borigin_id% 5D = QFd0WmqfwBY & context_vote% 5Borigin_type% 5D = Entry & context_vote% 5Bvotable_id% 5D =. Daugiau



koks šuo yra feistas

Pelkinė pelėda yra 35-37 cm ilgio, o sparnų plotis - 82-99 cm. Jis panašus į šiek tiek didesnę trumpaplaukę pelėdą. Jis turi geltonas akis su juodu rainele ir trumpus ausų kuokštus, kurių paprastai nematyti. Nuo giminaičio jis išsiskiria tamsiai rudu plunksnu ir beveik neraižytomis viršutinėmis dalimis. Jis ilgas sparnuotas ir medžiodamas lėtai slenka ant standžių sparnų. Jis dažnai tupės ant žemės ar žemų stulpų. Daugiau

Pelkinė pelėda skrydžio metu. Pelkinės pelėdos populiacijos yra išsibarsčiusios Botsvanoje, Zimbabvėje ir dideliuose Pietų Afrikos rajonuose, daugiausia gyvenančios aukštuose pievuose. Paprastai jis medžioja dieną, valgydamas vabzdžius, bet ir mažus stuburinius, daugiausia medžiojančius ant sparno. Paprastai jis peri nedidelį įdubimą žemėje, apsuptas tankios žolės ir piktžolių, todėl sunku rasti. Čia deda 2–6, dažniausiai 2–4 kiaušinius, kuriuos inkubuoja tik patelė, maždaug 27–28 dienas. Daugiau

Pelkių pelėdų nustatymas Panašios rūšys Strigidae Boreal Owl | Erelis-Pelėda | Didžioji pilkoji pelėda | Vanagas Pelėda | Mažasis pelėda | Ilgaamžis pelėda | Pelkinė pelėda | Pigmėjus-pelėda | Scops-Owl | Trumpa ausis pelėda | Snieguota pelėda | Tawny Owl | Uralo pelėda | šaltinis: Dž. Daugiau



Vaizdai Pelkinė pelėda Skiriasi daugybei Afrikos pelkių ir savanų, pelkinė pelėda yra vidutinio dydžio pelėda, apvalia galva ir mažais nepastebimais ausų kuokšteliais. Uodegos atitvaras ir sparnų plunksnos yra purpurinės spalvos, o apatinė kūno pusė gali būti tamsiai ... Daugiau

Pelkinė pelėda dažniausiai būna ruda. Veido kaukė yra blyškiau rudos spalvos nei likusi galvos ir viršutinės dalies dalis, ji yra suapvalinta ir nėra širdies formos. Jis turi mažus ausų kuokštus, kurie atrodo gana arti vienas kito. Skrydžio metu sparnų galuose yra dideli blyškesni lopai, o uodega yra užkišta. Tai yra įprasta pelėdų žolynų teritorija, kur yra keletas pelkėtų vietų. Daugiau

Afrikos pelkinė pelėda - Asio capensis = rūšis-Asio-capensis-1 Statusas: Neaišku. Originalus aprašymas: Smithas, seras Andrew. 1834. South African Quarterly Journal (S. Afr. Q. J) (2): p. 316. Redaguota Pietų Afrikos institucijoje. (Antroji serija). Porūšis: A. a. capensis, A. a. hova, A. c. tingitanus Literatūra: K Daugiau

Afrikos pelėdinė pelėda skrydžio metu Dr Warwick Tarboton Norėdami įtraukti portlet stiliaus vaizdo nuorodą, prašome: Kopijuoti į mainų srities piktogramą Nukopijuokite kodą žemiau esančiame laukelyje. Įklijuoti iš iškarpinės piktogramos Įklijuokite jį į savo puslapio kodą. @import 'http://www.arkive.org/styles/portletng2. Daugiau

„Asio capensis“ pelkinė pelėda - „Asio capensis“ pelkinė pelėda - „Asio capensis“ Spustelėkite logotipą, kad pasiektumėte „kompetencijos per žmones“ svetainę. „World Owl Trust“ yra Britanijos ir Airijos zoologijos sodų ir akvariumų asociacijos (BIAZA) ir Europos zoologijos sodų ir akvariumų asociacijos (EAZA) narė. Daugiau

pelkės pelėdos Krugerio nacionalinio parko paukščiai Pelkinė pelėda (lotyniškas pavadinimas Asio capensis) aprašyta Roberts paukščiai iš Pietų Afrikos, 7-asis leidimas. Šio paukščio unikalus Robertso skaičius yra 395, o išsamų šio paukščio aprašymą rasite 263 puslapyje, taip pat Pelkės pelėdos nuotrauką 272 puslapyje. Pelkinė pelėda priklauso strigidae priskiriamų paukščių šeimai. Pasak Percy FitzPatrick Afrikos ornitologijos instituto, pelkinė pelėda taip pat žinoma šiais kitais pavadinimais: African Marsh Owl. Daugiau

Pelkinė pelėda Asio capensis = Aprašė: Smithas, A. Daugiau

Pelkinė pelėda, Asio capensis Strigidae (OWLS) Pelkinė pelėda, Asio capensis Ši nuotrauka padaryta: Pietų Afrika. Nuotrauką padarė: Bernhardas Herrenas, paukščių stebėjimo kelionių pranešimai iš viso pasaulio. Pietų Afrika praneša „birdtours.co“ ataskaitas. Daugiau