Voverė Gegutė

Šis didelis ir ypač ilgų uodegų gegutė yra 43–46 cm ilgio ir sveria 95–105 g. Suaugusysis daugiausia turi kaštono viršutinę dalį ir galvą, tampa blyškesnis ant gerklės. Apatinė krūtinė yra pilka, o pilvas yra juodas. Centrinės uodegos plunksnos yra rausvos, tačiau išorinės yra juodos su baltais antgaliais. Sąskaita geltona, o rainelė raudona. Nesubrendusių paukščių pilka sąskaita ir akys, rudos rainelės, o uodegoje mažiau baltos spalvos.

Voverės gegutės paveikslėlis buvo licencijuotas „Creative Commons“ „Attribution-Share Alike“ .
Originalus šaltinis: savadarbis, Petropolio miestas, Rio de Žaneiras
Autorius: Eurico Zimbresas

Voverės gegutė priskiriama prie mažiausiai susirūpinusių. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.



Voverės gegutė, Piaya cayana, yra gegutės rūšis, perinti nuo šiaurės vakarų Meksikos iki šiaurės Argentinos ir Urugvajaus bei Trinidade. Kontrastingas apatinis plunksnas Šis didelis ir ypač ilgų uodegų gegutė yra 43–46 cm ilgio ir sveria 95–105 g. Suaugusysis daugiausia turi kaštono viršutinę dalį ir galvą, tampa blyškesnis ant gerklės. Apatinė krūtinė yra pilka, o pilvas yra juodas. Centrinės uodegos plunksnos yra rausvos, tačiau išorinės yra juodos su baltais antgaliais. Daugiau



lengvas sabalo vokiečių aviganis

Voverės gegutė aptinkama miško baldakime ir pakraščiuose, antrame augime, gyvatvorėse ir pusiau atvirose buveinėse nuo jūros lygio iki 2500 m aukščio, nors virš 1200 m ir nėra įprasta. Ši rūšis Daugiau

Voverės gegutė, Piaya cayana, yra artimųjų paukštis. Ši gegutė yra nuolatinis veislinis paukštis nuo šiaurės vakarų Meksikos iki šiaurės Argentinos ir Urugvajaus bei Trinidade. Voverės gegutė aptinkama miško baldakime ir pakraščiuose, antrame augime, gyvatvorėse ir pusiau atvirose buveinėse nuo jūros lygio iki 2500 m aukščio, nors virš 1200 m ir nėra įprasta. Lizdas yra puodelis lapų ant šakelės pamato, paslėptas tankioje 1–12 m aukščio augalijoje medyje. Daugiau



Voverės gegutė (Piaya cayana) yra įvairių rūšių miškų gyventojas nuo šiaurės Meksikos pietų iki Argentinos ir Urugvajaus. Jis yra labai paplitęs ir gana paplitęs per savo asortimentą. Du čia esantys kadrai buvo nufotografuoti Chan Chich mieste, Belizo apygardos Orange Walk rajone, 1999 m. Gruodžio mėn. Naudojant „Canon EOS 1N“ ir „EF 300mm F / 2.8 L“ objektyvą ir 2X ilgintuvą „Fuji Provia“ juostoje. Daugiau

kas yra terjerų mišinys

Voverės gegutės (Piaya cayana) yra visoje Kosta Rikoje antrojo augimo miškuose, miško pakraščiuose ir angose ​​bei atvirose miško vietose nuo žemumų iki kalnų. Šios didelės gegutės yra gana paplitusios, tačiau jos yra gana plačiai išsisklaidžiusios ir dažnai būna pavienės arba randamos poromis. Voverės gegutės svyruoja nuo Meksikos iki Argentinos. Šią vienišą Voverės gegutę pastebėjome skraidančią nuo medžio prie medžio viešbučio sode Alajueloje, Kosta Rikoje. Daugiau

Amerika, voverės gegutės yra paplitusios ir juda per stogą, atrodo, panašios į voveres. Kelios Pietų Amerikos gegutės yra migruojančios, pietų žiemą (mūsų vasarą) persikelia į pusiaują. Ant jų yra pelenų spalvos gegutė C. cinereus. 1975 m. Liepą atradau šį mažą gegutę Amazonės upės krante ties Leticija, kur pasirodė pirmasis Kolumbijos rekordas. Daugiau



Australijos galvijų šunų mišinys

Voverės gegutė yra daugybė savo paplitimo diapazono ir, atrodo, yra gana tolerantiška žmonių trikdymui, kol lieka miškinga žemė. IUCN ją laiko mažiausiai susirūpinusia rūšimi. Daugiau