Vilsono plikis

Wilson's Plover yra pakrantės bridinė, veisiasi abiejose Amerikos pakrantėse nuo pusiaujo į šiaurę. Jo diapazonas tęsiasi į šiaurę ir apima didžiąją JAV dalį.

Wilsono plungės paveikslėlis buvo licencijuotas pagal a GFDL
Originalus šaltinis: Nuosavas darbas
Autorius: „Pascal AleixandreI“, „Paleixmart“, šio darbo autorių teisių savininkas, paskelbia jį naudodamas šias licencijas: Leidimas kopijuoti, platinti ir (arba) modifikuoti šį dokumentą suteikiamas pagal GNU nemokamos dokumentacijos licencijos 1.2 versijos ar bet kurios vėlesnės versijos sąlygas. išleido Laisvos programinės įrangos fondas; be variantų skyrių, be priekinio viršelio tekstų ir be galinio viršelio tekstų. Licencijos kopija yra skyriuje „GNU nemokamos dokumentacijos licencija“. Www.gnu.org/copyleft/fdl.htmlGFDLGNU nemokamos dokumentacijos licencijos rinkinys
Leidimas: GNU nemokamos dokumentacijos licencija

„Wilson“ plikis priskiriamas prie „Mažiausiai susirūpinęs“. Nepriklauso daugiau rizikos kategorijai. Į šią kategoriją patenka plačiai paplitę ir gausūs taksonai.



'Wilson's Plover' (Charadrius wilsonia) yra mažas plūgas. Wilson's Plover yra pakrantės bridinė, veisiasi abiejose Amerikos pakrantėse nuo pusiaujo į šiaurę. Jo diapazonas tęsiasi į šiaurę ir apima didelę JAV rytinės pakrantės dalį, o vakarinėje - Meksikos vakarinę pakrantę. Tai dalinis migrantas. Paukščiai palieka JAV, išskyrus Floridos žiemą į pietus iki Brazilijos. Kai kurie Meksikos paukščiai išvyksta žiemą, kad pasiektų Peru. Daugiau



Wilson's Plover: skambutis yra aštrus, nušvilptas „baltas“. Lėktuvo skyduose sklindantys ar sugadinantys garsai ar susijaudinę „jrrrrrid jrrrrrid“. Panašios rūšys Wilson's Plover: sunkios juodos spalvos sąskaita ir kūno spalvos kojos išskiria šią rūšį iš kitų mažų ploverių, įskaitant vamzdžių, puspalvių ir snieguotų. „Killdeer“ turi dvi krūtinės juostas. . Daugiau

čihuahua pudelio mišinio šuniukai

Wilsono Ploveris retai randamas atokiau nuo sūraus vandens aplinkos, kur jis maitinasi jūrų bestuburiais gyvūnais, lizdus ir riestis mažomis grupėmis, kartais kartu su kitomis mažesnėmis ploverių rūšimis, ir gina savo teritoriją žemės ir oro gaudynėmis. Paprastasis paukštis, kartais vadinamas „storosios sąskaitos plevėle“, yra greitas skraidytojas, kuris, norėdamas atitraukti potencialius plėšrūnus, griebsis apsimestinių sužalojimų, tokių kaip sulaužytas sparnas. Daugiau



nustatė, kad „Wilson Plover“ yra „ypač susirūpinusi rūšis“. 1980–1987 m. Gruzijos gyventojų skaičius sumažėjo nuo 360 porų iki mažiau nei 250 porų. Apsaugos klausimai ir pastangos Dėl gana nedidelės populiacijos ir riboto veisimosi ploto, Wilson's Plover yra ypač pažeidžiamas dėl buveinių sunaikinimo dėl paplūdimio plėtros ir paplūdimio lankytojų sutrikimų jų lizdų srityje. Ploveriai, sutrikus, palieka lizdus, ​​palikdami kiaušinius grobuoniškus ir perkaitusius. Daugiau

Wilson's Plover: veisiasi JAV palei Atlanto pakrantę nuo Merilendo iki Floridos ir Persijos įlankos pakrantėje nuo Floridos iki Teksaso pietų. Žiemą leidžia abiejose Floridos pakrantėse ir pietų Teksaso pakrantėse. Gyvena visoje Centrinėje Amerikoje ir Karibuose iki Pietų Amerikos šiaurės. Pageidaujamos buveinės yra atviri smėlio ar kriauklių paplūdimiai ir potvynio potvyniai. Daugiau

Vidutinio dydžio vandenynų paplūdimių plunksnos „Wilson's Plover“ turi vieną krūtinės juostą ir didelę, storą sąskaitą. Didelė sąskaita padeda pagauti ir suvalgyti didesnius grobio daiktus, nei kiti pliažai paplūdimyje. Daugiau



„Wilson's Plovers“ maistu maitinasi paplūdimiuose, paprastai matomoje vietoje, lėtai juda per paplūdimį. Jie mėgsta krabus, tačiau taip pat valgys vabzdžius ir jūrinius kirminus. Šis paukštis buvo pavadintas škotų ir amerikiečių ornitologo Aleksandro Wilsono vardu. Literatūros pavyzdys - 1. ^ Grantsau, R. & Lima, P. C. (2008). Uma nova subespécie de Charadrius wilsonia (Aves, Charadriiformes) para o Brasil. Daugiau

Wilsono Ploveris pastebėtas Raleigh Greenway sistemoje = Koreguoti šrifto dydį: + - Max O 'Well Paskelbta 2007 m. Vasario 4 d.: Max O' WellView profilis | Sekite | Įtraukti į mėgstamiausius Daugiau: „Fiddler Crabs“ „Greenway Pico“ jūrų būrys „Boa Poached Seagulls Plover“ kėsinasi į mėlynojo garnio lesyklą! - Wilsono Ploveris, pastebėtas Raleigh Greenway System Plover, įsiveržia į Blue Heron lesyklą! Panašu, kad Wilsono Ploveris dingo iš savo įprasto paplūdimio Daugiau

„Wilson's Plovers“ maistu maitinasi paplūdimiuose, paprastai matomoje vietoje, lėtai juda per paplūdimį. Jie mėgsta krabus, tačiau taip pat valgys vabzdžius ir jūrinius kirminus. Šis paukštis buvo pavadintas škotų ir amerikiečių ornitologo Aleksandro Wilsono vardu. Daugiau

mėlynos nosies brindle pitbull šuniukai

* Wilsono Ploveris yra pavadintas ankstyvuoju ornitologu Aleksandru Wilsonu, kuris šio tipo egzempliorių surinko 1813 m. Gegužės mėn. Keip Mejuje, NJ, kur ši rūšis yra (ir buvo) tik retas lankytojas. * Nėra žinoma populiacijų tendencija. Į sąrašą įtraukta kaip į kai kurių valstybių grėsmę ar pavojų. * Siekdami atitraukti potencialius plėšrūnus, jie griebsis apsimestinių sužalojimų, tokių kaip sulaužytas sparnas. Daugiau